LOCA Gruppens første kantine

LOCA Kantiner har netop lukket en aftale med Det Europæiske Miljøagentur (EEA) om at varetage driften af agenturets kantine på Kongens Nytorv i København, og dermed har vi fået vores første internationale kunde, hvis mission og værdier vi i høj grad deler:

 

”Det Europæiske Miljøagentur (EEA) er et EU-agentur, som har til opgave at formidle pålidelige og uafhængige oplysninger om miljøet. EEA har desuden til opgave at støtte en bæredygtig udvikling og bidrage til en markant og målbar forbedring af miljøet i Europa ved at formidle aktuelle, målrettede, relevante og pålidelige oplysninger til de politiske beslutningstagere og offentligheden.” (kilde: EEA’s hjemmeside).

 

En væsentlig årsag til, at LOCA Kantiner vandt opgaven, var vores nedfældede Manifesto og vores Bæredygtighedsrapport. Det glæder os, at vi nu kan høste frugterne af arbejdet med disse, og ikke mindst glæder det os, at det kan betale sig at ’lægge kortene på bordet’ og bekende kulør i forhold til indsatsen for både menneskelig og miljømæssig bæredygtighed. 

 

Vi glæder os meget til at servere smagfuld, sund og bæredygtig frokost for Det Europæiske Miljøagentur fremover.

Tidligere topkok bliver LOCA’s ’Head of Sustainable Development’

 

Men vi har ikke tænkt os at hvile på laurbærrene, når det gælder indsatsen for mere bæredygtighed. Vi skal hele tiden blive bedre, og derfor har vi netop ansat Thomas Parry som LOCA’s nye Head of Sustainable Development. Thomas kommer fra en stilling som udviklingsdirektør hos Cofoco, og før det var han ansvarlig for udviklingen af økologiske og vegetariske kantine- og cateringløsninger for Simple Feast. Thomas trækker desuden på en lang karriere som dessertkok på nogle af verdens bedste restauranter, herunder The Waterside Inn*** og The Fat Duck***, ligesom han også har været chefkonditor hos Summerbird med ansvar for produktudvikling. Vi er stolte over at kunne byde en så kompetent profil velkommen i LOCA Gruppen, og vi glæder os meget til samarbejdet.