EVERY MEAL MATTERS

Vi er LOCA GRUPPEN

Bag kantinevirksomheden LOCA Kantiner står LOCA Gruppen, som er moderselskab for en række virksomheder, bl.a. en større selskabsforretning og restauranterne Studio, Almanak, Mission Green samt Radio, hvoraf sidstnævnte ejes i fællesskab med Claus Meyer.

Almanak I OPERAEN

Almanak er en moderne bistro, hvor der serveres en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad. Drivkraften for køkkenet i Almanak er, som navnet antyder, at bruge de lokale råvarer, som sæsonen byder på lige nu. Med andre ord: Almanak er smagen af Danmark året rundt.

Gå til Hjemmeside

Mission GReen

Mission er en moderne og uformel grøn soul food-restaurant inspireret af Mellemøsten og Middelhavsområdet. Retterne serveres til deling rundt om bordet, og maden er lavet fra bunden af lokale råvarer og med årstidens grøntsager og det gode brød i centrum.

Gå til Hjemmeside

Studio

På STUDIO laver vi moderne skandinavisk mad set gennem internationale briller, og mens vi inspireres af mulighederne i sæsonens lokale råvarer, lader vi os samtidig gerne berige af nye indtryk og teknikker fra fjernere egne.

Gå til Hjemmeside

Restaurant Radio

Radio er en moderne og uformel byrestaurant, der lever efter mantraet ”god mad kommer af gode råvarer og godt håndværk”. Radio arbejder tæt med små leverandører fra Lolland-Falster og Sjælland, og menuen følger sæsonen og skifter 12 gange om året. Radio modtog Michelins bæredygtigheds-emblem i 2020, og kan desuden bryste sig af stribevis af topanmeldelser.

Gå til Hjemmeside

KLIMA
Den klimavenlige madglæde
KANTINE
Vi ønsker at forbedre kvaliteten af vores madliv – hver dag